+31 (0)6-36008698 info@ledenergy.nl

Hoe LED.Energy nieuw licht op organisaties laat schijnen

Stap over op duurzame LED verlichting

Van calculatie en idee tot en met realisatie, wij helpen graag bij alle soorten LED verlichting. Onze typische opdrachtgevers zijn aannemers, installateurs, gemeenten en provincies, overheidsinstellingen, zorginstellingen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen, kantoren, industrie, transport en logistiek, sportorganisaties en clubs, land- en tuinbouw en retail. Altijd met oog voor duurzaamheid, kostenbesparing en  een onvergetelijke indruk.

Kwalitatieve LED verlichting

 • Wij leveren alleen de allerbeste LED armaturen met een hoge betrouwbaarheid, de allerbeste componenten en de langst mogelijke levensduur.
 • Wij werken samen met Europese innovatieve leveranciers.
 • Wij helpen van A – Z in energiebesparende maatregelen.
 • We helpen bij de calculatie, het maken van een plan en inzicht in subsidies.
 • Wij verzorgen de inkoop van besparende LED verlichting voor bouwbedrijven, aannemers, architecten, ontwerpers en ook voor eindklanten. 
 • Altijd met oog voor duurzaamheid, kostenbesparing en een onvergetelijke indruk.

Bezuinigende maatregelen overheidswege

Veel ondernemers moeten van overheidswege voldoen aan het nemen van “energie besparende maatregelen”. Dit zijn bedrijven of instellingen die vanaf 50.000kWh elektriciteit en/of 25.000m³ gas gebruiken per jaar. Zij moeten daarbij ook voldoen aan een informatieplicht van de overheid om door te geven welke maatregelen zij hebben getroffen. 

Deze bedrijven ontzorgen wij volledig;

 • We maken in overleg het plan
 • We berekenen de noodzakelijke investering en de return on investment.
 • We onderzoeken of u voor subsidies in aanmerking komt (EIA en/of KIA)
 • We brengen in kaart wat uw bijdrage is in het terugbrengen van CO² uitstoot door de genomen maatregelen.
 • We maken voor u een inventarisatie energiekostenbesparing

Duurzaam ondernemen en kostenbesparend gaan hand in hand

Wist je dat 30-60% van de zakelijke energienota bestaat uit de kosten voor verlichting? Een flinke post, waarmee je met LED flink kunt besparen. Bovendien draag je daarmee bij aan een duurzamere samenleving. LED verlichting werkt veel efficiënter dan traditionele verlichting en gaat veel langer mee. Daarmee kun je flink besparen op de kosten. Maar veel belangrijker: LED is beter voor het milieu! Omdat LED minder hitte dan conventionele verlichting afgeeft. Momenteel zijn led-lampende meest milieuvriendelijke en groene verlichtingsbronnen die verkrijgbaar zijn.

Daarnaast kun je met LED verlichting je organisatie nog mooier uitlichten. Goed voor het imago van je organisatie en een warm welkom naar je klanten en medewerkers.

 

 • Hoge afbreekbaarheid materialen
 • Producenten binnen Europa
 • Hoge opbrengst licht per kWh
 • Lange levensduur
 • Lage Footprint

Kom een kijkje nemen

In ons Experiencecenter in Zeewolde kunt je komen kijken naar verschillende demo opstellingen en toepassingen van LED verlichting. Ook onze partner OTG Energy heeft een functionerende proefopstelling ingericht.

LED’s start

Starten is heel eenvoudig. Bel ons vrijblijvend voor de mogelijkheden en laat ons jou inspireren. Je medewerkers en klanten gaan ervan genieten

 

LED.energy voor al je LED ideeen. 

Van calculatie en idee tot en met realisatie, wij helpen graag bij alle soorten LED verlichting. Onze typische opdrachtgevers zijn aannemers, installateurs, gemeenten en provincies, overheidsinstellingen, zorginstellingen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen, kantoren, industrie, transport en logistiek, sport organisaties en clubs, land- en tuinbouw en retail. Altijd met oog voor duuzaamheid, kostenbesparing en  een onvergetelijke indruk.

 

 

I

Verlaag je energienota

LED verlichting zorgt voor een lagere energienota. We berekenen graag voor jouw organisatie wat je kunt besparen.

I

Maak de wereld een stukje duurzamer

Het verbruik van LED verlichting is stukken duurzamer dan traditionele verlichting. Draag bij aan een beter milieu.

I

Maak jouw wereld een stukje aangenamer

Profiteer van de ontelbare mogelijkheden van LED verlichting  en belicht jouw organisatie nog mooier.